Varför? Därför.

Hey you.
 
Fint att se att ni hängt kvar. Nice. Tack. Fint att se att ni lämnat peppiga kommentarer. Tack! Det värmde att läsa igenom! Ni som skrivit saker som "varför har du ens en blogg om du inte bloggar", kan inte annat än att skratta åt er. Hehe, tror ni att jag bloggar för ers skull? #realitycheck #please
 
Så varför har jag inte bloggat?
Yes, helt enkelt dags att säga som det är. Jag tycker helt enkelt inte att det är så himla kul längre. Det är kul, men inte på samma sätt som förut. Mitt största intresse i livet är musik, mina drömmar och framtida mål är musik, min glädje finns i musik, ja listan om varför musiken är viktig i mitt liv kan göras hur lång som helst.
 
Jag valde att inte blogga ett tag dels på grund av att jag var väldigt trött och kände att jag ville lägga min lilla energi på det jobb som jag pysslat med dom senaste dagarna, nämligen Femtastic Camp, ett hiphopläger för tjejer som jag har varit handledare på.
Men också för att jag behövde tid att tänka. Hitta svaret på frågan "vad vill jag egentligen". Vad vill jag med boggen? Vad vill jag med musiken? Och hur ska jag göra det? Jag kan inte bara sluta blogga. Dels för att jag inte vill, för att jag älskar det kreativa i bloggandet. Men också för att det är mitt jobb. Jag kan inte bara "säga upp mig" utan någon som helst plan över hur jag ska gå vidare.
 
Det här är vad jag hittils har kommit fram till:
1. Jag vill att musiken ska vara nummer 1 i mitt liv. 
2. Jag vill fortsätta blogga. Men bloggen får bli nummer 2. Vilket kommer att innebära att vissa perioder kanske jag bloggar jättemycket, flera inlägg per dag, men ibland kanske jag väljar att inte blogga en dag eller två. Kort sagt, det kommer typ inte bli någon skillnad.... heheheh...
 
Aja, ville bara skriva av mig lite om hur mina tankar gått. Nu ska jag äta chokladbollar med Mattias. 
 
 
 
 
Vardag | | 39 kommentarer |
Upp