söndagslista

Vad behöver du mest just nu? Fillers. Hahah, sad but true. </3 Nä men, sömn, tid and a miracle.

Vad tror folk om dig? Oj, ingen aning. Dom kanske tror att jag är som på bloggen. Men det är kanske 10% av mig som visas här. Önskar att jag kunde vara kompis med alla läsare så att ni fick lära känna mig på riktigt.

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag har fina naglar. Always lookin’ fly med fixade naglar. 

Brukar du skratta för dig själv? Hahah! JA! Jätteofta. Typ as skämmit när man sitter på pendeln ensam fast bland massa människor och typ Camiz taggar mig på nån asrolig video på facebook eller bild på instagram, sitter alltid och skrattar för mig själv. 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? ”Vi får dra till Cali & se henne istället! Saknar dig <3” Från Amanda om att vi missade Kehlani i helgen. OMG dör fortfarande av jag-missade-kehlani-ångest.

Nästa mål i ditt liv? Make it happen med mitt squad. Släppa en EP vill jag göra nästa år. Men jag har många mål going on hela tiden, hehe. Tar små små delmål hela tiden för att i framtiden nå större drömmar.

Hur svarar du i mobilen? ”caty” om jag inte vet vem det är eller om det är nått seriöst, om det är ASSERIÖST svarar jag ”katarina”. Annars svarar jag olika beroende på vem det är, oftast ”hey girl” eller ”hey boy” om det är mina vänner. Om det är Amanda säger jag ”zup vandal!?” eller ”hey bambiiii”. Hahah aa nu vet ni detaljerna.

Antal timmar sömn inatt? 9 eller 10 timmar. girl needs her beauty sleep. 

Brukar du komma i tid? Jag har en life story av att inte komma i tid. Men jag har jobbat som fan med den dåliga egenskapen hos mig själv dom senaste två åren typ och nu kommer jag oftast för tidigt! Men det händer att jag faller tillbaka i gamla mönster så man får fortsätta jobba tills det sitter!

När mår du bra? När jag står på scenen med mitt girl squad på nån nattklubb i sthlm och publiken är pepp och törstig. Då är jag i heaven. 

Vanligaste färgen på dina kläder? Grå, svart, vit och baby pink.

Favoritdryck på morgonen? Decaf forever.

När brukar du oftast gå och lägga dig? 23 på vardagarna.

Är du blyg? Oftast inte. Men i vissa situationer kan jag bli det, typ om jag träffar nån jag tycker är fööör cool eller nått. Hahah…

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Yes baby.

Random! | blogg lista, blogglista, lista | | 7 kommentarer |
Upp