ZIG ZAG ACTION

Hej kompisar <3
Ni som har hängt här ett par år vet ju att jag släppte en t-shirt kollektion 'swag by caty' tillsammans med Colorez back in the days. Det var ett av dom roligaste projekten jag någonsin jobbat med. När jag tänker på den tiden fylls jag av glädje, bright colores, fina minnen och en känsla av "jag kan ta mig tusan klara av precis vad som helst". Sedan dess har jag fått frågan många gånger om jag kommer göra en till kollekton eller ett nytt märke och det har jag ju även sagt att det kommer jag göra i framtiden. Mitt intresse för kläder & för att skapa går ju fint hand i hand och jag har sytt kläder så länge jag kan minnas. Började med kläder till mina gosedjur & barbies och sen dess har det rullat på. Men dom senaste två åren har jag inte sytt någonting alls. Har designat & skissat massor men maskinen har varit i Dalarna. Men nu har jag letat fram den ur gamla flyttkartonger! Så himla pepp.
 
Jag känner verkligen att det nya året kommer vara fullt av action! Idéer som legat och grott ska få blomma ut. Jag tänker inte sitta i soffan och slösa min tid. Jag måste bli en DOER igen. En som genomför mina idéer & inte låter drömmar förbli drömmar utan förvandlar dom till mål. Har verkligen legat på latsidan det här året, nu blir det ändring på det. Innan nyårsafton ska jag skriva en lista över vilka idéer/drömmar jag skulle vilja satsa på det kommande året. Och försöka skriva en liten tidsplan med små delmål. Musiken kommer på första plats men nog har jag en del andra saker som också får plats på listan :)
 
Hoppas att ni känner samma sak älskade ni. För ni vet väl att ni kan. Ni kan också göra drömmar till mål. Börja med små små delmål och försök få in någon slags rutin på att faktiskt "göra" inte bara säga/tänka att man ska göra det. Vi kör tillsammans! 2016 blir vårat år! 
 
 
Vad skulle ni vilja göra det kommande året?
Drömmar? Mål? Tankar? Dela med er i en kommentar!
Nu kör vi ppl!
 
Random! | | 7 kommentarer |
Upp